Застраховка Злополука онлайн

 • Злополука
 • Злополука
 • Злополука
 • Онлайн застраховка Злополука е гаранция за финансовото Ви спокойствие при възстановяване от неблагоприятни събития
 • Изцяло онлайн застраховка, която сключвате сами по всяко време на денонощието, 7 дни в седмицата.
 • Сами избирате застрахователната сума, срока на действие и целта на застрахователния договор.
Заявете сега

Защо да сключите застраховка Злополука

Инциденти стават навсякъде, непредвидимо и внезапно - у дома, в работата, на разходката в парка или по време на ваканцията. Не мислете за тях и не се тревожете. Дженерали Застраховане АД Ви предлага нов, изцяло онлайн продукт – застраховка Злополука. Когато сключвате онлайн застраховка Злополука, Вие сами избирате сумата на застрахователното покритие, която може да бъде между 1 000 и 10 000 лева. Друго, което избирате сами е период на застраховката, както и обем на покритията. Сключвайки онлайн застраховка Злополука, Вие избирате дали тя да бъде индивидуална или групова. Груповата застраховка Злополука може да предпази Вас и цялото Ви семейство от неприятни инциденти. С тази онлайн застраховка получавате гаранция за спокойно възстановяване и финансови средства, необходими за покриване на увеличените разходи след претърпян инцидент. Застраховката е изключително подходяща и за всякакъв вид тиймбилдинг мероприятия. Тя гарантира сигурност за вас и целият ви екип по време на всички забавни, обогатяващи и стимулиращи екипната работа игри, които обаче крият в себе си и риск от инциденти.

За застраховка Злополука онлайн

Злополука е всяко внезапно, неочаквано и необичайно събитие, настъпило не по волята на застрахованото лице, в срока на действие на застраховката. Това могат да бъдат изкълчвания, обтягания или скъсване на тъкани, инфекции вследствие злополука, и други възникнали инцидентно нарушения на здравето на тези лица.

Срок на застраховката

Онлайн сключената застраховка Злополука – индивидуална и групова е със срок на действие над 1 ден, до 1 година. Онлайн сключен застрахователен договор влиза в сила най-рано един ден след успешно извършена заявка. Онлайн заявката на Злополука е успешна, когато е извършено плащане към застрахователя.

Считате ли, че може да понесете финансовото бреме след неочакван инцидент?

Всеки от нас знае, че животът е непредсказуем и всичко може да се случи. Произшествия стават навсякъде и по всяко време. Внезапно: у дома, на работа, докато шофирате или на почивка, един неочакван инцидент може рязко промени живота ви.

Повечето от нас си мислят: "Това на мен никога няма да ми се случи." Но е факт, че над  1 000 000 – 1 500 000  инциденти се случват в рамките на една година, като само 30% от тях са на работното място.

Без застрахователна защита срещу неочаквани произшествия, ако нямат сключена допълнително индивидуална застраховка Злополука са:

-          Работещите -  около 16 часа в денонощието

-          Ученици и студенти – повече от 18 часа в денонощието

-          Хората на свободна практика и домакини – 24 часа в денонощието

Въпросът, който всеки трябва да си зададе е: "Ще бъда ли достатъчно финансово обезпечен, за да се справя с последствията?” Обмисляли ли сте какво ще се случи с вас, семейството или бизнеса ви, ако пострадате при злополука, и не сте в състояние да работите? В действителност сериозни наранявания в следствие на инцидент, които водят до загуба на трудоспособност, в много от случаите означават скъпа и продължителна рехабилитация и медицински разходи, както и сериозни финансови затруднения.

Но при действаща застраховка Злополука ви се предоставя еднократна сума, за да ви помогне да заплатите медицинските разходи за лекари и специалисти, както и допълнително лечение и процедури, необходими за вашето пълно възстановяване. Обезщетението, което получавате също така ви помага да плащате нормално режийните и другите си ежедневни разходи, така че да се възстановите с минимален финансов стрес.

Помислете и отделете само 3 минути за вашата лична оферта на online.generali.bg

За да бъдeте улеснени максимално, като потребители на онлайн услугите на online.generali.bg, целият процес на поръчка на онлайн застраховка Злополука е представен във видео на адрес https://www.youtube.com/watch?v=ZvFgk-F5Yys&feature=youtu.be.

Предимствата в един поглед:

 • Бързо и лесно сключване в интернет 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, в рамките само на няколко крачки
 • Свобода при избор на цена, срок и покрития по застраховката
 • Отстъпка от 5 до 10% при индивидуална и групова заявка
 • Получаване на застрахователната полица по електронна поща незабавно след сключване
 • Финансова помощ в случай на загуба на трудоспособност
 • Осигуряване на финансовото бъдеще на вашите близки, дори когато вече не сте в състояние да се грижите за тях