Въпроси

1. Налага ми се да замина по спешност в чужбина. Kак мога да си закупя и получа застрахователна полица в следващите няколко часа?

Сключвайки своята застраховка онлайн, Вие я получавате на посочения от Вас валиден имейл адрес, след като сте попълнили Вашите данни и сте заплатили дължимата застрахователната премия. Това става само за няколко минути.

2. Отивам на почивка и се интересувам от къде мога да закупя полица Помощ при пътуване в чужбина с осигурен асистанс?

За да закупите застраховка Помощ при пътуване с осигурен асистанс в чужбина е необходимо:Да посетите някой от офисите на Дженерали Застраховане, офис на застрахователен брокер, където се предлагат застраховки на Дженерали Застраховане, или онлайн на online.generali.bg.

3. Има ли специална застрахователна полица, която да покрива повече пътувания в рамките на една година?

Да, лицата, които често пътуват в чужбина могат да сключат застраховката по опция Мулти-трип.

4. Как мога да сключа групова застраховка Помощ при пътуване в чужбина с осигурен асистанс за мен и моето семейство и ще получа ли отстъпка за това?

Групова застраховка Помощ при пътуване в чужбина с осигурен асистанс можете да сключите, като още на първа стъпка маркирате полето (групова полица). Отстъпка получавате, когато групата по полицата е за повече от десет души.

5. Пътувам за Турция, коя локация да избера, Европа или други?

Когато пътувате в Турция изберете локация “други” от падащото меню.

6. Помага ли ми моята застраховка Помощ при пътуване в чужбина с осигурен асистънс, в случай на принудително удължаване на престоя ми извън страната?

Застрахователят предоставя покритие на разходи за нощувки в хотел до договорения лимит за една нощувка, но не повече от 3 нощувки, при удължаване на престоя в чужбина на застрахования, поради претърпяна от него злополука или възникнало акутно заболяване, при условие, че не е хоспитализиран в лечебно заведение.

7. На какъв език е сертификатът за онлайн застраховка Помощ при пътуване с осигурен асистънс, който ще получа на моя имейл?

Вашият сертификат за сключена онлайн застраховка Помощ при пътуване в чужбина е двуезичен - на български и английски език.