Въпроси

1. Налага ми се да замина по спешност в чужбина. Kак мога да си закупя и получа застрахователна полица в следващите няколко часа?

Сключвайки своята застраховка онлайн, вие я получавате на посочения от вас валиден имейл адрес, след като единствено сте попълнили вашите данни и сте заплатили дължимата застрахователната премия. Това става само за няколко минути.

2. Какво да направя в случай, че изгубя застраховката си Помощ при пътуване в чужбина и всички документи?

Ако загубите свойте документи или застраховка, незабавно се свържете с нас на посочените от нас в online.generali.bg телефони или на имейл адрес оnline.bg@generali.com. Не се безпокойте, ние ще се свържем с вас, след което ще ви издадем нов документ.

3. Отивам на почивка и се интересувам от къде мога да закупя полица Помощ при пътуване в чужбина?

За да закупите застраховка Помощ при пътуване в чужбина е необходимо:Да посетите някой от офисите на Дженерали Застраховане, офис на застрахователен брокер, където се предлагат застраховки на Дженерали Застраховане, или онлайн на online.generali.bg.

4. Има ли специална застрахователна полица, която да покрива повече пътувания в рамките на една година?

Да, можете да закупите едногодишна застраховка Помощ при пътуване в чужбина от Дженерали Застраховане.

5. Как мога да сключа групова застраховка Помощ при пътуване в чужбина за мен и моето семейство и ще получа ли отстъпка за това?

Групова застраховка Помощ при пътуване в чужбина можете да сключите, като още на първа стъпка маркирате полето (групова полица). Отстъпка получавате, когато групата по полицата е за повече от десет души.

6. Пътувам за Турция, коя локация да избера, Европа или други?

Когато пътувате в Турция изберете локация “други” от падащото меню.

7. Покрива ли застраховката Помощ при пътуване в чужбина щети нанесени по личния ми багаж?

Застраховката Помощ при пътуване в чужбина включва в своите покрити рискове и кражба чрез взлом или погиване на личен багаж.

8. Помага ли ми моята застраховка Помощ при пътуване в чужбина в случай на принудително удължаване на престоя ми извън страната?

Застраховката Помощ при пътуване в чужбина покрива извършените разходи свързани с удължаване или съкращаване на престоя ви в чужбина при предоставяне на необходимите документи.

9. На какъв език е сертификатът за онлайн застраховка Помощ при пътуване, който ще получа на моя имейл?

Вашият сертификат за сключена онлайн застраховка Помощ при пътуване в чужбина е двуезичен - на български и английски език.