Застраховка Помощ при пътуване в чужбина с осигурен асистанс онлайн

  • Възползвайте се от най-новата, изцяло онлайн застраховка Помощ при пътуване в чужбина с осигурен асистанс.
  • Без формалности, без доставка и загуба на време
  • Поръчай на online.generali.bg, заплати и получи по имейла.
  • Нужна е само 1 минута!

Заяви сега

Защо да сключите застраховка Помощ при пътуване в чужбина с осигурен асистанс?

Когато пътувате извън страната, без значение дали по работа или на почивка, Вие сте уязвими. Не мислете за това и се насладете на своето пътуване. Дженерали Застраховане АД Ви предлага изцяло онлайн продукт застраховка Помощ при пътуване в чужбина с осигурен асистанс. Застраховката е създадена и изцяло съобразена с нуждите на всички настоящи и бъдещи клиенти на компанията. Тя предлага широк набор от застрахователни покрития, което я прави изключително подходяща за всякакъв вид пътувания извън страната.

Всеки, който е сключил своята  застраховка Помощ при пътуване в чужбина с осигурен асистанс в Дженерали Застраховане може да разчита на помощ от застрахователя за покриване на медицински разходи вследствие на злополука или акутно заболяване, за покриване на разходи свързани с удължаване или съкращаване на престоя Ви в чужбина, за застрахователно обезщетение при трайна загуба на работоспособност в резултат на злополука, при нужда от правна помощ по време на пътуването извън странaта и други.

Сключването на онлайн застраховката отнема около 1 минута, като можете да го направите по всяко време, дори и непосредствено преди пътуването, от всяко място с достъп до интернет. Гаранция за финансово обезщетение до определен лимит, в случай на инцидент в чужбина, след заплащане на застрахователната премия.

 

За онлайн застраховка Помощ при пътуване в чужбина с осигурен асистанс

Застраховка Помощ при пътуване в чужбина с осигурен асистанс е изцяло онлайн продукт. Получавате на имейл застрахователна полица и сертификат и единствено, ако желаете принтирате всички документи. Сключена онлайн застраховка Помощ при пътуване в чужбина с осигурен асистанс е предпазна мярка, която би Ви спестила потенциални проблеми по време на Вашето пътуване.

Срок на застраховката 

Онлайн застраховка Помощ при пътуване в чужбина с осигурен асистанс, сключена през портал online.generali.bg е валидна за заявения от вас период, за престоя ви извън територията на България и извън територията на държавата, чийто гражданин сте. Периодът, за който е сключена застраховката Помощ при пътуване в чужбина с осигурен асистанс, не надвишава 1 година.

 

Застраховка Помощ при пътуване в чужбина можете да закупите и през мобилния си смарт телефон

Дженерали Застраховане АД цени времето на своите клиенти и се стреми да развива качеството на продуктите и услугите, които предлага, за да отговори на най-новите потребителски изисквания и нужди. След пускането на пазара на изцяло онлайн застраховка Помощ при пътуване в чужбина с осигурен асистанс, която клиентът има възможност да поръча по всяко време, да заплати по време на поръчката и да получи на посочения имейл, online.generali.bg дава възможност на всички пътуващи да сключат тази застраховка и през мобилния си смарт телефон.

В бързината, при подготовката за предстоящо пътуване, човек често забравя да сключи своята застраховка. Дори това да се случи, Дженерали Застраховане АД дава възможност на своите клиенти да осигурят спокойствието си бързо и лесно онлайн, през мобилния си смарт телефон.

Преминаването през задължителните стъпки за въвеждане на данни за застраховката, поръчка и плащане с кредитна/ дебитна карта или еРау остават непроменени от уеб версията.

За да бъдат улеснени потребителите на онлайн услугите на online.generali.bg целият процес на поръчка на онлайн застраховка Помощ при пътуване е представен във видео на адрес https://www.youtube.com/watch?v=3S2USppIpjA&t=6s

Онлайн застраховка Помощ при пътуване в чужбина с осигурен асистанс покрива рискове при пътувания извън страната с цел туризъм, бизнес, любителско каране на ски или сноуборд, обучения и специализации, гостуване и др. Продуктът е ориентиран към всички пътуващи хора с динамично ежедневие и напрегнат график.