Как да поръчваме онлайн

Заявка онлайн се прави изключително лесно. След като кликнете върху бутон “ Заявете сега” ще бъдете изпратен в “ Калкулатор” . Тук е нужно да въведете основни данни за собственика и автомобила. Ще получите базова калкулация на Вашата застраховка Гражданска отговорност.

За да продължителите заявката на Вашата онлайн застраховка Гражданска отговорност натиснете бутон “Напред”. В страница “Въвеждане на данни” е необходимо да въведете цялата информация за издаване на полица.

  • Дата, начало и край на застраховката Гражданска отговорност
  • Данни за собственика и постоянния водач на автомобила (само ако е различен от собственика)
  • Данни за превозното средство.

За да заявите Вашата онлайн застраховка Гражданска отговорност в Дженерали Застраховане АД е необходимо да въведете точно и вярно всички данни. Това Ви гарантира получаването на индивидуална цена на Вашата застраховка. Ако въведената информация не е точна и вярна няма да успеете да продължите “ Напред”, където да направите пълен “Преглед на офертата”.

За да продължите е необходимо да изберете “Метод на плащане”, да маркирате, че приемате “Правата за ползване” и да въведете генерирания “Код за сигурност”.

На стъпка “Плащане” осъществявате самото плащане на Вашата онлайн застраховка Гражданска отговорност от Дженерали Застраховане АД, по метода, който сте избрали. Ако искате да заплатите по друг начин, различен от избрания, следва да натиснете бутон “Назад”, позициониран в долния ляв ъгъл на страницата.

Ако сте избрали плащане с кредитна/дебитна карта следва да натиснете бутон “Плащане с карта”. Ще бъдете прехвърлени на страницата на “Борика”, където да въведете нужните данни за извършване на плащането.

Ако сте избрали плащане чрез банков трансфер на Вашия екран ще се появи попълнена бланка “Преводно нареждане” с всички необходими данни. При нареждането на превода, въведете всички данни от образеца. При избор на заплащане на премията по онлайн застраховка Гражданска отговорност е необходимо да извършите плащането до 1 работен ден след заявката. Полицата ще Ви бъде изпратена след като сумата постъпи по сметка на Дженерали Застраховане АД.

Ако сте избрали плащане с наложен платеж, то следва да заплатите Вашата премия на куриера при доставка на застрахователната полица.

При успешно извършено плащане на застрахователната премия, Вие сте на последна стъпка, където получавате потвърждение за успешната заявка на Вашата онлайн застраховка Гражданска отговорност. Можете да отпечатате заявката, която ще получите по електронната си поща.

Как да получите

След успешно направена заявка за закупуване на застраховка Гражданска отговорност на автомобилистите, Вие ще получите Вашата застрахователна полица по куриер, на посочения от Вас адрес за доставка. Съветваме Ви да попълните адреса за доставка точно и вярно. Вашата застрахователна полица Гражданска отговорност ще Ви бъде доставена лично, в рамките на два работни дни, за цялата страна. За да получите своята застраховка от куриера следва да се легитимирате с лична карта.

В случай, че не се намирате на посочения адрес, в момента на доставката, куриерът ще се свърже с Вас на посочения актуален мобилен телефон.