Гражданска отговорност онлайн

Застраховка Гражданска отговорност онлайн
  • Най-лесният и бърз начин за покупка на застраховка Гражданска отговорност
  • Изгодни цени за леки автомобили над 10 г. и водачи над 40 годишна възраст
  • Безплатна доставка на застраховката за цялата страна в рамките на 2 работни дни
  • Заплатете по най-удобния за Вас начин. Изберете плащане с наложен платеж, по банков път, с кредитна/ дебитна карта или еРау.
Заявете сега

Сключване на застраховката

Онлайн застраховка Гражданска отговорност се сключва лесно и бързо. По всяко време, 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Навсякъде: у дома, в кафенето или в офиса, в парка или в мола.

А ако се сетите, че Вашата застраховка изтича скоро, докато сте на път, спрете и посетете online.generali.bg, на най-близката бензиностанция, паркинг или крайпътно заведение. Необходими са Ви лаптоп и интернет.

А доставката е безплатна, с куриер, в рамките на 2 работни дни на посочения от Вас адрес.


Срок на застраховката

Онлайн застраховка Гражданска отговорност сключена през портала online.generali.bg е валидна за срок от 1 година. Застрахователната премия се заплаща еднократно.

Възползвайте се от атрактивните цени на застраховка Гражданска отговорност при водачи над 40 годишна възраст от Дженерали Застраховане АД.

 

Заявка на застраховката

Благодарение на нововъведения през юли 2012 г., оптимизиран начин за закупуване на онлайн застраховка Гражданска отговорност, заявяването на застрахователната полица  чрез интернет, в специализирания канал на Дженерали Застраховане АД е още по-удобно. Достатъчно е да се премине през четирите  стъпки, където се попълва  необходимата информация за водач и автомобил.

Заявката на застраховка Гражданска отговорност става в реално време, като номер на полица за всички застрахователи се генерира от  ЕИСОУКР (Единна информационна система за оценка, управление и контрол на риска) към Гаранционния фонд. Валидността на сключена онлайн задължителна застраховка може да бъде проверена чрез запитване на имейл адрес online.bg@generali.com, и/или на сайта на Комисията по финансов надзор, където има препратка към ГФ, и/или на сайта на Гаранционен фонд.

В online.generali.bg се стремим да подобряваме качеството на обслужване на посетителите на нашия портал. В тази връзка, всеки, който желае може да изпрати обратна връзка към нас на имейл адрес online.bg@generali.com.

 

Уведомление за настъпило застрахователно събитие по застраховката

Порталът online.generali.bg  Ви предоставя полезна информация, относно действията, които е необходимо да предприемете при настъпване на застрахователно събитие по Вашата онлайн полица Гражданска отговорност на автомобилистите

Застрахователно събитие на територията на Р България

В случай, че настъпи застрахователно събитие, при което са причинени вреди на трети лица е необходимо да уведомите застрахователната компания писмено, в най-близкия офис във Вашия град, в 7-дневен срок или да се свържете с нашия денонощен асистънс център на тел: +359 2 9267 222 или на факс: +359 2 9267 402.

В случай, че към Вас са предявени искове от трети лица е необходимо да уведомите застрахователя отново в 7-дневен срок. Настъпването на застрахователно събитие можете да докажете с попълнен двустранен констативен протокол или с друг документ, издаден от органите на МВР.

За Ваше удобство може да изтеглите и разпечатате образец на двустранен констативен протокол.

Застрахователно събитие извън територията на Р България

В случай, че настъпи застрахователно събитие извън територията на Р България е необходимо да изчакате пристигането на полицията, да попълните двустранен констативен протокол, който можете да сравните с този, предоставен Ви от Дженерали Застраховане АД, с идентично съдържание. Ако имате възможност поискайте копие от застраховките на останалите участници в ПТП. Не забравяйте да запазите всички оригинали и ксерокопия на документите, относно настъпването на ПТП.

При настъпване на застрахователно събитие извън територията на Р България можете да се свържете и с нашия денонощен асистънс център на тел: +359 2 9267 222 или на факс: +359 2 9267 402

Документи за изтегляне

shteti_formuliari_dvustranen-konstativen-protokol.pdf pdf, 215