Домашно имущество

  • Онлайн застраховка Домашно имущество: за всички Вас, собственици на прекрасен дом, вила в покрайнините или друг имот, който бихте искали да защитите
  • Гъвкави варианти и решения без предварителен оглед и оценка на имуществото
  • Онлайн застраховка Домашно имущество: Получавате веднага след заплащане на премията
Заявете сега


Защо да сключите застраховка Домашно имущество?

  • С онлайн застраховка Домашно имущество Вие защитавате дома си и вещите в него срещу рискове като земетресение, наводнение, пожар, кражба чрез взлом и други избираеми покрития.
  • Застраховка Домашно имущество от Дженерали Застраховане АД, се отличава с широк обхват на застрахователни покрития. Застрахователната компания изплаща пълно обезщетение, съгласно Общите условия.
  • Онлайн застраховка Домашно имущество Ви дава правото да изберете за каква сума да застраховате своето жилище заедно или поотделно с обзавеждането в него, която да е адекватна на Вашите застрахователни интереси и включва необходимите рискове и допълнителни покрития, според Вашите индивидуални нужди.
  • Сключването на застраховка Домашно имущество онлайн става лесно и бързо. Нужен Ви е само достъп до интернет и няколко минути свободно време.
  • Онлайн застраховка Домашно имущество от Дженерали Застраховане АД предоставя адекватна застрахователна защита за Вашия дом и имущество на най-атрактивни цени.

Срок на застраховката

Онлайн застраховка Домашно имущество, сключена през интернет портал online.generali.bg е със срок на действие 1 година. Застрахователният договор влиза в сила от 00:00 ч. на деня, посочен за начало на срока. Онлайн заявката на застраховка Домашно имущество е валидна след успешно извършено плащане към Застрахователя.

За онлайн застраховка Домашно имущество

Дженерали Застраховане АД предлага на своите клиенти първата по рода си в България онлайн застраховка Домашно имущество.

За да защитите Вашия апартамент, къща или вила бързо и без излишно губене на време възползвайте се от онлайн застраховка Домашно имущество. Сигурността и защитата на Вашия дом никога не са били толкова близо и така лесно достъпни, само на един клик разстояние. Онлайн застраховка Домашно имущество може да се сключи 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, достатъчно е да направите Вашата заявка на портала online.generali.bg и да следвате посочените стъпки. След успешно заплащане на премията по Вашата онлайн застраховка Домашно имущество Вие ще получите на електронната си поща застрахователна полица и сертификат. В случай, че застраховката на вашия имот е в полза на банка, където е необходимо да предоставите оригинал на полицата, то достатъчно е да отбележите това условие при заявката и ще получите оригинала, с безплатна доставка по куриер, в рамките на два работни дни след успешното заплащане на застрахователната премия.

При сключване на онлайн застраховка Домашно имущество Дженерали Застраховане АД не изисква копие от документите за собственост на застрахованото имущество, те ще са Ви нужни само при изплащане на обезщетение.

За максимално улеснение на потребителите на онлайн услугите на online.generali.bg, целият процес на поръчка на онлайн застраховка Домашно имущество е представен във видео на адрес https://www.youtube.com/watch?v=RBSGgCqDsbo

Уведомление за настъпило застрахователно събитие по застраховка Домашно имущество

В случай, че настъпи застрахователно събитие по Вашата застраховка Домашно имущество може да регистрирате щетата си по един от следните начини:  през мобилното приложение на компанията, безплатно за всички мобилни телефони с операционни системи Android и iOS, онлайн на klienti.generali.bg, както и в офис на застрахователя. Допълнителна информация може да получите като се свържете с денонощния асистънс център на Дженерали Застраховане АД на тел: +359 2 9267 222 или на факс: +359 2 9267 402.

Изплащане на обезщетения по застраховка Домашно имущество

Онлайн застраховка Домашно имущество Ви защитава от плащането на непредвидени разходи свързани с настъпване на щети по притежаваното от Вас имущество. Основните застрахователни покрития включени в онлайн застраховка Домашно имущество Ви предпазват от пожар, мълния, експлозия, имплозия или падане на пилотирано летателно тяло; разходи за разчистване; буря, ураган, падане на дървета и клони в резултат на буря или градушка, проливен дъжд, натрупване на сняг или лед. Освен задължителните покрития online.generali.bg Ви дава възможност да избирате от широк обхват допълнителни застрахователни покрития, като например земетресение, кражба с взлом (само за движимото имущество), наводнение, токов удар и др.