Гражданска отговорност онлайн

Застраховка Гражданска отговорност онлайн
  • Най-лесния и бърз начин за покупка на застраховка Гражданска отговорност
  • Изгодни цени за леки автомобили над 10 г. и водачи над 40 годишна възраст
  • Безплатна доставка на застраховката за цялата страна в рамките на 2 работни дни
  • Заплатете по най-удобния за Вас начин. Изберете плащане с наложен платеж, по банков път или с кредитна/ дебитна карта.
Заявете сега


Сключване на застраховката

Онлайн застраховка Гражданска отговорност се сключва лесно и бързо. По всяко време, 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Навсякъде: у дома, в кафенето или в офиса, в парка или в мола.

А ако се сетите, че Вашата застраховка изтича скоро, докато сте на път, спрете и посетете online.generali.bg, на най-близката бензиностанция, паркинг или крайпътно заведение. Необходими са Ви лаптоп и интернет.

А доставката е безплатна, с куриер, в рамките на 2 работни дни на посочения от Вас адрес.


Срок на застраховката

Онлайн застраховка Гражданска отговорност сключена през портала online.generali.bg е валидна за срок от 1 година. Застрахователната премия се заплаща еднократно.

Възползвайте се от най-ниските цени на застраховка Гражданска отговорност при водачи над 29г. от Дженерали Застраховане АД. Изчислете сега Вашата премия и отстъпките, които може да получите!

 

Заявка на застраховката

Благодарение на нововъведения през юли 2012 г., оптимизиран начин за закупуване на онлайн застраховка Гражданска отговорност, заявяването на застрахователната полица  чрез интернет, в специализирания канал на Дженерали Застраховане АД е още по-удобно. Достатъчно е да се премине през четирите  стъпки, където се попълва  необходимата информация за водач и автомобил.

Заявката на застраховка Гражданска отговорност става в реално време, като номер на полица за всички застрахователи се генерира от  ЕИСОУКР (Единна информационна система за оценка, управление и контрол на риска) към Гаранционния фонд. Валидността на сключена онлайн задължителна застраховка може да бъде проверена чрез запитване на имейл адрес online.bg@generali.com, и/или на сайта на Комисията по финансов надзор, където има препратка към ГФ, и/или на сайта на Гаранционен фонд.

В online.generali.bg се стремим да подобряваме качеството на обслужване на посетителите на нашия портал. В тази връзка, всеки, който желае може да изпрати обратна връзка към нас на имейл адрес online.bg@generali.com или да попълни онлайн анкетата, която е достъпна на стъпка 1 при заявка на застраховка Гражданска отговорност.

 

Уведомяване за настъпило застрахователно събитие по застраховката

online.generali.bg  Ви предоставя полезна информация, относно действията, които е необходимо да предприемете при настъпване на застрахователно събитие по Вашата онлайн полица Гражданска отговорност на автомобилистите

Застрахователно събитие на територията на Р България

В случай, че настъпи застрахователно събитие, при което са причинени вреди на трети лица е необходимо да уведомите застрахователната компания писмено, в най-близкия офис във Вашия град, в 7-дневен срок или да се свържете с нашия денонощен асистънс център на тел: +359 2 9267 222 или на факс: +359 2 9267 402.

 В случай, че към Вас са предявени искове от трети лица е необходимо да уведомите застрахователя отново в 7-дневен срок. Настъпването на застрахователно събитие можете да докажете с попълнен двустранен констативен протокол или с друг документ, издаден от органите на МВР.

За Ваше удобство може да изтеглите и разпечатате образец на двустранен констативен протокол.

Застрахователно събитие извън територията на Р България

В случай, че настъпи застрахователно събитие извън територията на Р България е необходимо да изчакате пристигането на полицията, да попълните двустранен констативен протокол, който можете да сравните с този, предоставен ви от Дженерали Застраховане АД, с идентично съдържание. Ако имате възможност поискайте копие от застраховките на останалите участници в ПТП. Не забравяйте да запазите всички оригинали и ксерокопия на документите, относно настъпването на ПТП.

При настъпване на застрахователно събитие извън територията на Р България можете да се свържете и с нашия денонощен асистънс център на тел: +359 2 9267 222 или на факс: +359 2 9267 402